0898 61 18 69

Бюлетин

Светеща робофиш - Bioptic

Zuru-Светеща робофиш Bioptic

Светеща играчка от серията "Robo Fish LED"

19,90 лв

Повече информация

Zuru-Светеща робофиш Bioptic

Светеща играчка от серията "Robo Fish LED"


Обичате водните забавления? Значи със сигурност ще оцените тази необикновена рибка с функции, наподобяващи истинските. А ако към всичко тва се прибави и
Представяме ви серията “Robo Fish LED”! Те са по-красиви и по-интелигентни от обикновените Робо фиш, тъй като пристигат с кодови имена и тайни мисии, които трябва да изпълняват. За да изпъкват шарките и ярките цветове на рибката, нейната LED лампичка свети в жълто, но надали това не е единствената причина. Нека проучим по-подробно мисията, с която тя е изпратена.

Профил на рибката:
  • кодово име – Biotopic
  • цвят – лилав
  • цвят на LED лампичката – жълт
  • програмирана – да проучва храносмилателната система на хищните риби
  • специална сила – да бъде погълната от голяма хищна риба и да оцелееИзглежда, че освен за изпъкване на шарките, жълтата ЛЕД светлина служи и като “фенерче” из тъмните дебри на стомаха на хищните риби. Ако някога сте се питали кое как се случва там и колко всъщност е голямо, то отговорът е: цял лабиринт! За щастие този цветен приятел няма да пострада, попадайки в стомаха на една акула, например, просто защото така е програмиран. За това спомага и специалната лампичка, с която той винаги ще намери правилният път, а ако късмет и изхода!

Пред вас се открива цял един свят от водни забавления с единствената рибка – робот, която можете да сбъркате с истински воден обитател! За да ѝ се любувате, когато не плува, можете да я оставите върху специалната поставка, която ще я предпазва и от нараняване.

За да спести енергия, рибката се изключва на всеки 4 минути, а за да стартира отново трябва я извадите и подсушите от водата, след което тя отново ще бъде готова за игра.

Рибката плува с две батерии LR44, които издържат в режим на работа около 2 часа /включени в комплекта/

Ако Робо фиш плува само на повърхността, можете да добавите малко топче-тежест в горната част на отделението за батериите и в зависимост от него, тя ще потъне.

Не се препоръчва да пускате рибките “Robo Fish” в аквариум с истински рибки.

Комплектът съдържа:

  • рибка Robo Fish LED
  • поставка за рибка
  • инструкции на български език
Списък с Желания

Продукта беше добавен към Вашия списък с Желания Прегледай