0898 61 18 69

Бюлетин

Zuru-Светеща робофиш- Red Siren

Zuru-Светеща робофиш- Red Siren

Светеща играчка от серията "Robo Fish LED"

19,90 лв

Повече информация

Zuru-Светеща робофиш- Red Siren

Светеща играчка от серията "Robo Fish LED"


Досега най-усмихнатата Риба-клоун, която познаваме, се казваше Немо, но от днес нататък вече ще носи името "Robo Fish”! Уникалната рибка с реалистични движения може да плува във вода, използвайки специалните си сензори, а пътят ѝ ще се осветява от специалната LED лампичка. А за да бъде по-интересно ще споменем, че всяка рибка пристига с кодово име и секретна мисия. Каква ли изненада е приготвил за вас този приятел?

Профил на рибката:
  • кодово име – Red Siren
  • цвят – оранжева
  • цвят на LED лампичката – червен
  • програмирана – да пази територията на Рибите-клоуни
  • специална сила – използва LED лампичката си, за да плаши хищните рибиОкеанът е голямо и необятно място и е хубаво да има някой, който да те пази от неприятелите и хищниците. Точно тази роля ще изпълни най-добрият приятел на рибите-клоуни Ред Сайрен! Неговата LED лампичка е необикновена, защото с ярката си светлина отблъсква заплашителните подводни хищници, които се доближат до неговите приятели. С такъв приятел на своя страна рибите-клоуни със сигурност ще си живеят и плуват спокойно в своята територия от океана.

Потопете се в цял един свят от водни забавления с единствената рибка – робот, която може да се сбърка с истинските! За да ѝ се любувате и когато не плува, можете да я оставите върху специалната поставка, която ще я предпазва и от нараняване.

За да спести енергия, рибката се изключва на всеки 4 минути, а за да стартира отново трябва я извадите и подсушите от водата, след което тя отново ще бъде готова за игра.

Рибката плува с две батерии LR44, които издържат в режим на работа около 2 часа /включени в комплекта/

Ако Робо фиш плува само на повърхността, можете да добавите малко топче-тежест в горната част на отделението за батериите и в зависимост от него, тя ще потъне.

Не се препоръчва да пускате рибките “Robo Fish” в аквариум с истински рибки.

Комплектът съдържа:

  • рибка Robo Fish LED
  • поставка за рибка
  • инструкции на български език

Списък с Желания

Продукта беше добавен към Вашия списък с Желания Прегледай