0898 61 18 69

Бюлетин

Buba City бебешка количка 3в1

Buba City бебешка количка 3в1 кафяво/бежово

749,00 лв

Повече информация

Buba City бебешка количка 3в1- кафяво/бежово

код:736

Маневрена и лека, бебешката комбинирана количката Buba City  ще премине през всяка неравност и ще заобиколи всяко препятствие.  Използването на модерни материали позволява намаляване на теглото на количката, а иновативните технически решения спомагат за лесното и сгъване и транспортиране. На удобството на майката също е отделено голямо внимание -  регулираща се дръжка е подплатена, кошницата за покупки е голяма и с лесен достъп, а включената в комплекта чанта побира всички необходими аксесоари. 

Алуминиево шаси и колелата са олекотени. Предните колела на количката се завъртат на 360 градуса, което позволява лесна смяна на посоката на движение и преминаването дори през тесни места. Плавният и мек ход на количката се осигурява от  система с пружинни амортисьори и от надуваемите гуми. 
Кошът за новородено е изключително удобен. Големият сенник се регулира безшумно иима мрежест отвор за вентилация в задната част.  Топлото покривало за крака гарантира уют през студените месеци. 
В летния кош на количката City детето ще се чувства комфортно и безопасно. Кошът е просторен и осигурява на бебето по-висока позиция на седене, където то вдишва значително по-малко прах и изгорели газове. Благодарение на високата позиция на летния кош  родителите не трябва да се навеждат, за да извадят детето от коша, а любопитните малчугани могат по-лесно да изучават света. Кошът може да се монтира по посока или обратно на движението. Ъгълът на облегалката позволява регулиране до напълно легнало положение. Безопасността се гарантира от 5-точковият предпазен колан с меки подложки а допълнителна сигурност осигурява бандаж, който предпазва детето от изплъзване от седалката.

Размери на комбинирана бебешка количка Buba City:

- Вътрешен размер на коша за новородено: 78 см х 36 см х 16 см (Д х Ш х В);
- Вътрешен размер на летния кош: 95 см х 39 см (Д х Ш);
- Вътрешен размер на кошчето за кола: 74 см х 32 см (Д х Ш);
- Размери сгъната количка : 38 см х 60 см 89 см ( Д х Ш х В);

Тегло: 

- Кош за новородено: 4,3 кг
- Кош за новородено + шаси: 13,2 кг
- Летен кош: 4,8 кг
- Летен кош  + шаси: 13,7 кг
- Шаси: 8,9 кг
- Кошче за кола: 2.85 кг

Комплекта съдържа:

- Шаси
- Кош за новородено + топло покривало за крачета
- Летен кош + топло покривало за крачета
- Кошче за кола + топло покривало за крачета
- Чанта за аксесоари
- Дъждобран
- Комарник
- Кош за пазаруване

24 месеца гаранция

Списък с Желания

Продукта беше добавен към Вашия списък с Желания Прегледай