0898 61 18 69

Бюлетин

Buba City бебешка количка 3в1

Buba City бебешка количка 3в1 сиво/зелено

Дон Бонбон- Детски онлайн магазин

696,57 лв

Намалена цена!

-7%

749,00 лв

Повече информация

Buba City- Комбинирана бебешка количка 3в1- сиво/зелено

код:732

Маневрена и лека, комбинираната бебешка количката Buba City  ще премине през всяка неравност и ще заобиколи всяко препятствие.  Използването на модерни материали позволява намаляване на теглото на количката, а иновативните технически решения спомагат за лесното и сгъване и транспортиране. На удобството на майката също е отделено голямо внимание -  регулираща се дръжка е подплатена, кошницата за покупки е голяма и с лесен достъп, а включената в комплекта чанта побира всички необходими аксесоари. 

Алуминиево шаси и колелата са олекотени. Предните колела на бебешката количката се завъртат на 360 градуса, което позволява лесна смяна на посоката на движение и преминаването дори през тесни места. Плавният и мек ход на количката се осигурява от  система с пружинни амортисьори и от надуваемите гуми. 
Кошът за новородено е изключително удобен. Големият сенник се регулира безшумно и има мрежест отвор за вентилация в задната част.  Топлото покривало за крака гарантира уют през студените месеци. 
В летния кош на количката City детето ще се чувства комфортно и безопасно. Кошът е просторен и осигурява на бебето по-висока позиция на седене, където то вдишва значително по-малко прах и изгорели газове. Благодарение на високата позиция на летния кош,  родителите не трябва да се навеждат, за да извадят детето от коша, а любопитните малчугани могат по-лесно да изучават света. Кошът може да се монтира по посока или обратно на движението, което го прави много удобен за майката. Ъгълът на облегалката позволява регулиране до напълно легнало положение. Безопасността се гарантира от 5-точковият предпазен колан с меки подложки а допълнителна сигурност осигурява бандаж, който предпазва детето от изплъзване от седалката.

Размери на комбинирана бебешка количка Buba City:

- Вътрешен размер на коша за новородено: 78 см х 36 см х 16 см (Д х Ш х В);
- Вътрешен размер на летния кош: 95 см х 39 см (Д х Ш);
- Вътрешен размер на кошчето за кола: 74 см х 32 см (Д х Ш);
- Размери сгъната количка : 38 см х 60 см 89 см ( Д х Ш х В);

Тегло: 

- Кош за новородено: 4,3 кг
- Кош за новородено + шаси: 13,2 кг
- Летен кош: 4,8 кг
- Летен кош  + шаси: 13,7 кг
- Шаси: 8,9 кг
- Кошче за кола: 2.85 кг

Комплекта съдържа:

- Шаси
- Кош за новородено + топло покривало за крачета
- Летен кош + топло покривало за крачета
- Кошче за кола + топло покривало за крачета
- Чанта за аксесоари
- Дъждобран
- Комарник
- Кош за пазаруване

24 месеца гаранция

Марка: Buba

Списък с Желания

Продукта беше добавен към Вашия списък с Желания Прегледай